Miten voin auttaa?

Missioni on parantaa maailmaa tukemalla muita parantamaan maailmaa. Missioni ulottuu kahdenkeskisistä sparrailuhetkistä aina sen pohtimiseen, miten yhteiskuntamme rakenteet mahdollistaisivat jokaiselle osallisuuden,toimijuuden ja vaikuttamisen paikkoja niin omassa elämässään kuin osana yhteisöjä ja yhteiskuntaa.

Monista asioista kiinnostuneena generalistina olen päässyt syventymään erilaisiin teemoihin, mutta punaisena lankana tekemisissäni toimii halu auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja toimimaan vaikuttavammin. Näen, että jo yhden ihmisen auttaminen voi olla yhteiskunnallinen teko.

Jos voin olla avuksi, otathan yhteyttä!

Kouluttaminen
Mietitkö, miten taklata huijarisyndroomaa työyhteisössä, miten rakentaa vaikuttavampi vaalikampanja tai pärjätä muuttuvassa työelämässä?

Olen toiminut freelance-kouluttajana vuodesta 2020. Olen aina nauttinut siitä, että pääsen pureutumaan ihmisten ongelmiin ja auttamaan niiden ratkaisemisessa. Asiakkainani ovat olleet muun muassa Yleisradio, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL sekä Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto. Näkökulmat ja koulusten tyylit olen räätälöinyt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asiakkainani ovat olleet muun muassa Yleisradio, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL sekä Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto. Näkökulmat ja koulusten tyylit olen räätälöinyt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Sparraaminen
Jos mietit, miten omaa vaikuttajaprofiilia voi rakentaa kestävästi ja vaikuttavasti, voin kenties olla avuksi.

Ennen kuntavaaleja 2020 päätin, että haluan auttaa nuoria kuntavaaliehdokkaita tarjoamalla pro bono-sparrausta ja koulutusta vaalikampanjointiin liittyen. Kymmenen sparraus- ja koultustilaisuuden aikana koulutin ehdokkaita, kampanjapäälliköitä ja tukiryhmiä muun muassa kestävän poliittisen profiilin rakentamista, tukiryhmän sitouttamista sekä vaaliteemojen sitouttamisesta. Pitämieni koultusten pohjalta minua ovat pyytäneet myöhemmin kouluttamaan sekä ehdokkaat että Vihreät nuoret.

Puhuminen

Kirjoittaminen

Tutkimus

Nuorten osallisuuteen liittyvissä kysymyksissä autan osana päivätyötäni nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa.